Την Τρίτη η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το Ασφαλιστικό
Την ερχόμενη Τρίτη, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα. Η απόφαση για τη διεξαγωγή της συζήτησης ελήφθη από την κυβέρνηση, προκειμένου να αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και ειδικά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- να ανοίξουν τα χαρτιά τους πάνω στο «καυτό» θέμα.
Την ερχόμενη Τρίτη, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.
Στη συζήτηση αυτή προβλέπεται να μιλήσουν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί και εφόσον χρειαστεί ο αρμόδιος υπουργός για το υπό συζήτηση θέμα, δηλαδή ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για τη διεξαγωγή της συζήτησης ελήφθη από την κυβέρνηση, προκειμένου να αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και ειδικά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- να ανοίξουν τα χαρτιά τους πάνω στο «καυτό» θέμα.
«Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια και πειστικό τρόπο ποια είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, να εξηγήσει αν συμφωνεί με την πρόταση των δανειστών για μειώσεις στις συντάξεις ή αν αποδέχεται την πρόταση της κυβέρνησης που στόχο έχει να αποτρέψει νέες μειώσεις στις συντάξεις» ανέφεραν προ ημερών κυβερνητικές πηγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442