Στα ημιτελικά η Ίντερ που νίκησε 2-0 τη Νάπολι
Το υπέροχο γκολ του Στέβαν Γιόβετιτς στο 74΄ «άνοιξε το δρόμο» και στο 91΄ ο Λιάγιτς «σφράγισε» την τεράστια πρόκριση της Ίντερ στους ημιτελικούς του Coppa Italia μέσα στο «Σαν Πάολο» επί της Νάπολι. Οι «νερατζούρι», μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (ήττα και ισοπαλία), που τους έφεραν 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή, επικράτησαν της πρωτοπόρου στη Serie A (προερχόταν από 4 σερί νίκες) με 2-0 και περιμένουν αύριο να μάθουν τον αντίπαλό τους στην τετράδα, που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Λάτσιο και στη Γιουβέντους.
Το υπέροχο γκολ του Στέβαν Γιόβετιτς στο 74΄ «άνοιξε το δρόμο» και στο 91΄ ο Λιάγιτς «σφράγισε» την τεράστια πρόκριση της Ίντερ στους ημιτελικούς του Coppa Italia μέσα στο «Σαν Πάολο» επί της Νάπολι.
Οι «νερατζούρι», μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (ήττα και ισοπαλία), που τους έφεραν 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή, επικράτησαν της πρωτοπόρου στη Serie A (προερχόταν από 4 σερί νίκες) με 2-0 και περιμένουν αύριο να μάθουν τον αντίπαλό τους στην τετράδα, που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Λάτσιο και στη Γιουβέντους.
Οι «παρτενοπέι» τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μέρτενς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Μίλαν-Κάρπι 2-1
Σπέτσια-Αλεσάντρια 1-2
Νάπολι-Ιντερ 0-2
Λάτσιο-Γιουβέντους 20/1
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Αλεσάντρια – Μίλαν
Ιντερ – Λάτσιο ή Γιουβέντους
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442