Νίκη της Σάκκαρη στα προκριματικα του Australian Open
Η πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Australian Open. Η 20χρονη Ελληνίδα νίκησε το Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης, την Τουρκάλα, Κάγλια Μπουγιουκτσάι, σ' έναν αγώνα που χρειάστηκε γύρω στις 4,5 ώρες για να ολοκληρωθεί και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά.
Η πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Australian Open. Η 20χρονη Ελληνίδα νίκησε το Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης, την Τουρκάλα, Κάγλια Μπουγιουκτσάι, σ’ έναν αγώνα που χρειάστηκε γύρω στις 4,5 ώρες για να ολοκληρωθεί και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά.
Mετά από 3 ώρες και 10 λεπτά καθαρού αγώνα, η Σάκκαρη επικράτησε της Τουρκάλας με 4-6, 6-4 και 7-5.
Ο αγώνας είχε διακοπεί για περίπου 90 λεπτά, λόγω βροχής. Στον 2ο προκριματικό γύρο θ’ αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, Νο 162 της παγκόσμιας κατάταξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστροφή στην «ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή



