Δεν φτάνει που το ρόστερ της είναι ελλιπέστατο και δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα σαν τη Λίβερπουλ, εκτός αυτού οι «κόκκινοι» είναι και άτυχοι, αφού με την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Στόουκ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, συμπλήρωσαν αισίως μια… ενδεκάδα τραυματίες.

Κουτίνιο, Λόβρεν και Τουρέ, ήταν τα τελευταία θύματα αυτής της κατάρας που έχει χτυπήσει τη Λίβερπουλ τους τελευταίους μήνες και αν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του Στάριτζ ήταν κάτι αναμενόμενο, αυτοί των Σακό, Σκρτελ, Γκόμεζ, Χέντερσον, Ρόσιτερ, Ορίτζι και Ινγκς σίγουρα δεν ήταν.

Μάλιστα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για Λόβερν και Τουρέ καθώς κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κεντρικό αμυντικό για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στη Έξετερ για το FA Cup.

Βέβαια παρ’όλα αυτά παίζοντας για περισσότερο από ένα ημίχρονο με έναν κανονικό κεντρικό αμυντικό και τον Λούκας Λέιβα δίπλα του, οι «κόκκινοι» κέρδισαν την πολύ ανεβασμένη Στόουκ με 1-0 και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ