Μπλάτερ: «Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA»
«Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA» ήταν η πρώτη δήλωση του Σεπ Μπλάτερ μετά την απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας να του επιβάλλει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και πως, εάν χρειαστεί, θα κινηθεί νομικά στα ελβετικά δικαστήρια.
«Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA» ήταν η πρώτη δήλωση του Σεπ Μπλάτερ μετά την απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας να του επιβάλλει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια.
Ο 79χρονος Ελβετός είπε, επίσης, ότι θα διαβιβάσει την υπόθεσή του στην επιτροπή εφέσεων της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, θα προσφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης ή θα κινηθεί νομικά στα ελβετικά δικαστήρια, εάν χρειαστεί.
Για την επιτροπή δεοντολογίας επισήμανε ότι «κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σύστημα», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η εν λόγω επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να πηγαίνει ενάντια στον πρόεδρο της FIFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»