Όταν μαθαίνεις ότι θα περάσεις το πάρτι των Χριστουγέννων με ένα από τα πιο χαμογελαστά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής, τότε μπορείς να αποχαιρετίσεις τη χρονιά που φεύγει με περισσότερο κέφι και να ατενίσεις τη νέα -που βρίσκεται προ των πυλών- με περισσότερη αισιοδοξία.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας μιλήσουμε με ονόματα και γεγονότα. Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, η Μαριέττα Φαφούτη, το κορίτσι της ελληνικής μουσικής που όταν ανεβαίνει στη σκηνή αφήνει πίσω του ένα σύννεφο θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας και κεφιού ανεβαίνει στη σκηνή του PassPort στην Αθήνα.

Το πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη των γιορτών live πάρτι που ετοιμάζει η Μαριέττα, θα είναι γεμάτο από νεανικούς ποπ ρυθμούς, καινούρια τραγούδια και ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες διασκευές, ένεκα των ημερών.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Angelika Dusk, ένα φρέσκο κορίτσι, που μας πρωτοσυστήθηκε περίπου ένα χρόνο πριν και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αφού πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Η Αθήνα γιορτάζει».

Passport-Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
Κρατήσεις θέσεων: 210 5222203

entertainment.in.gr