Ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον διαιτητής του αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός
Ο Σουηδός ο Γιόνας Έρικσον ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τρίτη στο πλαίσιο της 5ης ημέρας για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Ο Σουηδός ο Γιόνας Έρικσον ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τρίτη στο πλαίσιο της 5ης ημέρας για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Ο 41χρονος ρέφερι, στις 16 Ιουνίου 2012 είχε «σφυρίξει» τον αγώνα της Ελλάδας με την Ρωσία για το Euro, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τέρμα του Καραγκούνη είχε πάρει τη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Έρικσον έχει βρεθεί άλλη μια φορά στον δρόμο ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2007, στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τη Λανς στη Γαλλία για τους «32» του Κυπέλλου UEFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση




