Βαρύ το κλίμα στο Κορωπί στην προπόνηση του ΠΑΟ
Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, εξαιτίας των όσων συνέβησαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, διεξήχθη η κυριακάτικη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.
Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, εξαιτίας των όσων συνέβησαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, διεξήχθη η κυριακάτικη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.
Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν είχαν καθόλου όρεξη, όπως επίσης και το τεχνικό τιμ, ωστόσο, απέφυγαν να αναφερθούν εκτενέστερα στα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μην ενταθεί ακόμη περισσότερο το κλίμα.
Ο Ράσμους Τελάντερ και ο Γενς Βέμερ συνέχισαν την θεραπεία τους, με τον Δανό να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να προλάβει το ματς που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Αύριο, Δευτέρα, οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Φωτιά στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου στην Πάτρα
- Ντουμπάι: Καπνός σε πολυώροφο κτίριο στη μαρίνα – Αναφορές για εκρήξεις
- Ιράν: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 168 παιδιών που σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό σχολείου
- Λάρισα: Πώς δρούσε η οικογενειακή σπείρα που έκανε κομπίνες με «χρυσές» λίρες – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
- Κυριακίδης: «Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη»