Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στην προπόνηση της ΑΕΚ και υπήρχε φόβος πως έχει πάθει σοβαρή ζημία. Ευτυχώς όμως η μαγνητική του Βόσνιου φόργουορντ ήταν «καθαρή», έδειξε μόνο ένα οίδημα μαλακών μορίων,και ο παίκτης θα ακολουθησει θεραπευτική αγωγή. Ο Μιλόσεβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή της Ένωσης στην Λιθουανία, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Νεπτούνας για την 5η αγνωνιστική του 6ου του EuroCup, σε αντίθεση με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρη Μαυροειδή, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ντράγκαν Σάκοτα.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Την Παρασκευή το πρωϊ αρχίζει στο Τόρουν της Πολωνίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με την Ελλάδα να μετέχει με 7 αθλητές και αθλήτριες στη διοργάνωση.