Ο Ολλανδός Νίχαους σφυρίζει την Ελλάδα με την Β.Ιρλανδία
Ο διαιτητής με τον οποίο οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα οσάκις σφύριξε στα παιχνίδια τους στις διοργανώσεις της UEFA θα διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη, στο Μπέλφαστ. Ο λόγος για τον 38χρονο Ολλανδό, Μπας Νίχαους, ο οποίος ήταν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη και είχε μια ακριβοδίκαιη διαιτησία στο θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» στο Λονδίνο.
Ο διαιτητής με τον οποίο οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα οσάκις σφύριξε στα παιχνίδια τους στις διοργανώσεις της UEFA θα διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη, στο Μπέλφαστ.
Ο λόγος για τον 38χρονο Ολλανδό, Μπας Νίχαους, ο οποίος ήταν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη και είχε μια ακριβοδίκαιη διαιτησία στο θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» στο Λονδίνο.
Ο Νίχαους, που θα σφυρίξει για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Εθνικής, είχε διαιτητεύσει επίσης στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντόρτμουντ με 3-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2011-2012, στον αγώνα Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (30/11/2011) και στη συνάντηση ΑΕΚ – Χάιντουκ 3-1, επίσης για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης στις 16/09/2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Βίσση: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα δισκογραφική εταιρία της με τη Δήμητρα Κούστα
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς
- Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε το αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford» από τη Σούδα
- Ρεκόρ με τη Ρίο Άβε ο Συλαϊδόπουλος και αποθέωση από τα πορτογαλικά ΜΜΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα


