Σημαντική βραδιά, αυτή της Τετάρτης, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έφθασε τα 500 γκολ στην καριέρα του, σκοράροντας εναντίον της Μάλμε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση των πρωταθλητών με 81 γκολ, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Λιονέλ Μέσι (77), ο οποίος παραμένει εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού.

Παράλληλα, έφτασε τα 323 γκολ με τη Ρεάλ και χρειάζεται ακόμα ένα για να ξεπεράσει τον Ραούλ (323) και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του πιο θρυλικού συλλόγου στον κόσμο. Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις πεντέμιση χρόνια θητείας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Πορτογάλος άσος δήλωσε περήφανος για το διπλό ρεκόρ, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «BT Sport»: «Είναι τεράστιο επίτευγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έσπασα αυτό το ρεκόρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης Ήταν υπέροχη για εμένα η βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και φτάσαμε τους έξι βαθμούς και πλέον είμαστε στην κορυφή του ομίλου μας», τόνισε σχετικά ο 30χρονος άσος, ο οποίος άρχισε να σκοράρει πριν από 13 χρόνια.

Συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου 2002, στο 33ο λεπτό του αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μορεϊρένσε 3-0, ο Κριστιάνο πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ