Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σύντομο τετ-α-τετ του Μπαράκ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα

Σύντομο τετ-α-τετ του Μπαράκ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα

Ένα πρώτο σύντομο τετ-α-τετ είχαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν για τους ηγέτες των κρατών μελών που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση. Ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την επανεκλογή του.  Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν και νέα σύντομη και άτυπη συνάντηση τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

Ένα πρώτο σύντομο τετ-α-τετ είχαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν για τους ηγέτες των κρατών μελών που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση.

Ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την επανεκλογή του.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν και νέα σύντομη και άτυπη συνάντηση τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που παραθέτει στον Λευκό Οίκο ο Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των αρχηγών κρατών-μελών του ΟΗΕ.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζιπίνγκ, ο οποίος προσκάλεσε τον έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Κίνα μέσα στο 2015.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο