Λαφαζάνης: Το «όχι» στα μνημόνια θα κερδίσει και στις εκλογές
Τη βεβαιότητά του, ότι το «όχι» στα μνημόνια θα κερδίσει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετέχει με το μπλοκ του κόμματός του στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ.
Τη βεβαιότητά του, ότι το «όχι» στα μνημόνια θα κερδίσει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετέχει με το μπλοκ του κόμματός του στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ.
«Η νεολαία μας είπε το μεγάλο «όχι» στο δημοψήφισμα. Είναι η νεολαία που πρωτοπόρα θα σαρώσει τα μνημόνια, παλιά μνημόνια και νέα μνημόνια, γι΄αυτό να είμαστε απόλυτα βέβαιοι. Η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί το δρόμο της νεολαίας. Η Λαϊκή Ενότητα είναι με τη νεολαία. Η Λαϊκή Ενότητα βρωντοφωνάζει το «όχι» της νεολαίας δεν ηττήθηκε. Το «όχι» αυτό συνεχίζεται, το «όχι» αυτό θα νικήσει και στις κάλπες, στις 20 Σεπτέμβρη» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας