Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Υπερήφανος που θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, με την άφιξή του, χθες (24/8) στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας με πολλούς επιβάτες να τον αποθεώνουν.
Υπερήφανος που θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου.
Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, με την άφιξή του, χθες (24/8) στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας με πολλούς επιβάτες να τον αποθεώνουν.
«Ήταν μία ωραία έκπληξη. Πίστευα πως υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και πήραμε το λεωφορείο. Ξαφνικά ακούστηκε ένα γνωστό τραγούδι και όλοι άρχισαν να τραγουδούν. Ήταν πραγματικά ωραίο και ενδιαφέρον, το απόλαυσα. Είχα την ευκαιρία να νιώσω κατευθείαν την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα».
Για τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα ο Σχορτσανίτης τόνισε: «Ο κόσμος είναι σπουδαίος. Υποστηρίζει συνεχώς την ομάδα του και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει όταν η ομάδα έχει τόση υποστήριξη και πάντα παίζω καλύτερα. Αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, αλλά και η Σερβία έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα και θα έχω την ευκαιρία να νιώσω αυτήν την υποστήριξη του κόσμου».
Ρωτήθηκε για το γεγονός πως καλείται να καλύψει το κενό του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και απάντησε: «Τα παιχνίδια απέναντι στον Μαριάνοβιτς ήταν αυτά που απολάμβανα περισσότερο. Ξέρει μπάσκετ, είναι πολύ καλός παίκτης, έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του και του εύχομαι τα καλύτερα. Έπαιξε φανταστικά τις προηγούμενες δύο σεζόν. Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω το κενό του, αλλά γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο».
Στο τέλος, ο «Big Sofo» επισήμανε: «Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε φανταστική δουλειά πέρσι, καταλαβαίνω την επιθυμία των φιλάθλων και θέλω το ίδιο με εκείνους. Δεν πρόκειται να κάνω δηλώση-βόμβα και να δώσω μεγάλες υποσχέσεις. Δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Η δουλειά μου φαίνεται στο γήπεδο κι όχι στις λέξεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του


