Φίτζι: Ρουφιανιά και επιβράβευση στη μάχη κατά των σκουπιδιών
Στα όριά της έχει φτάσει η κυβέρνηση στα Φίτζι με την τάση των πολιτών να πετούν παντού σκουπίδια, με αποτέλεσμα να καταφύγει σε ανορθόδοξες πρακτικές για τους παραβάτες. Μεταξύ άλλων, «καλοθελητές» θα βγάζουν φωτογραφίες τους παραβάτες και θα εισπράττουν μέρος των προστίμων που θα πληρώνουν.
Στα όριά της έχει φτάσει η κυβέρνηση στα Φίτζι με την τάση των πολιτών να πετούν παντού σκουπίδια, με αποτέλεσμα να καταφύγει σε ανορθόδοξες πρακτικές για τους παραβάτες.
Σε πρώτη φάση, «καλοθελητές» θα βγάζουν φωτογραφίες ή θα τραβούν βίντεο τους παραβάτες και θα εισπράττουν μέρος των προστίμων που θα πληρώνουν.
Σε δεύτερη φάση, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τους παραβάτες θα δίνονται στη δημοσιότητα, ώστε να μαθαίνουν όλοι. Ονόματα και επίθετα.
«Είναι αδιανόητο να βλέπει κανείς σκουπίδια σε δρόμους που οδηγούν σε ορισμένες από τις πιο ωραίες διαδρομές προς τις ακτές μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Φρανκ Μπαϊνιμαράμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιτωλοακαρνανία: «Eίχαν διαφορές καιρό, κάποιος θα ‘φευγε απ’ τους δύο» – Νέα μαρτυρία για το φονικό
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
- Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- Στέλιος Μάινας: «Καμιά φορά βλέπω τους Μεν και τους Δεν και λέω: τι έκανες ρε φίλε, ρεζίλι»






