Με πέντε απουσίες η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης
Χωρίς τους Λούι, Φερνάντες, Κουρμπέλη, Κιτόκο και Μπαράλες, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, η πρώτη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο και το χθεσινό ρεπό. Οι πέντε ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Μπαράλες εκτιμάται ότι από την Τρίτη -οπότε και θα διεξαχθούν δύο προπονήσεις- θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και θα τεθεί στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη.
Χωρίς τους Λούι, Φερνάντες, Κουρμπέλη, Κιτόκο και Μπαράλες, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, η πρώτη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο και το χθεσινό ρεπό.
Οι πέντε ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Μπαράλες εκτιμάται ότι από την Τρίτη -οπότε και θα διεξαχθούν δύο προπονήσεις- θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και θα τεθεί στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις για την φυσική κατάσταση και τον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]



