Ακυρώθηκε η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου στο Φεστιβάλ Αθηνών
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Για τη διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων, ανακοίνωση του Φεστιβάλ διευκρινίζει τα εξής:
Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κόσοβο: Το Συνταγματικό Δικαστήριο απαγορεύει προσωρινά τη διάλυση της Βουλής με το διάταγμα της Οσμάνι
- Εσωτερικές εκκαθαρίσεις στο Ιράν;
- Η Συρία καταγγέλλει ότι η Χεζμπολά άνοιξε πυρ εναντίον της συριακής επικράτειας
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ



