
Παραιτείται ο Μανώλης Γλέζος από το Ευρωκοινοβούλιο
Την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή θα υποβάλλει το επόμενο διάστημα ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε προαναγγείλει ότι θα παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο για έναν χρόνο. Όπως δηλώνει ο ίδιος, «ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».
Την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή θα υποβάλλει το επόμενο διάστημα ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε προαναγγείλει ότι θα παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο για έναν χρόνο.
Τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Μηλιός, καθώς ο Νίκος Χουντής, που προηγείται στη λίστα των επιλαχόντων, είναι αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
Σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος αναφέρει: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την ‘παραίτηση’ μου διευκρινίζω, ότι όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με την συμπλήρωση ενός χρόνου. Έτσι και θα γίνει».
Ο ίδιος συμπληρώνει ότι «ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε αιχμάλωτο το 9χρονο παιδί του επί έναν χρόνο – Βρέθηκε γυμνό και υποσιτισμένο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442