Παραμένει στον Ηρακλή και στη Σούπερ Λιγκ ο Μπαρτολίνι
Συμφώνησαν σε όλα για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα 2 χρόνια, Ηρακλής και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη να εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του δεδομένου πως ο ίδιος λείπει στην Αργεντινή. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την φανέλα του «Γηραιού» και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στη Super League.
Συμφώνησαν σε όλα για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα 2 χρόνια, Ηρακλής και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη να εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του δεδομένου πως ο ίδιος λείπει στην Αργεντινή.
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την φανέλα του «Γηραιού» και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στη Super League.
Η ανανέωση της συνεργασίας τους δεν ανακοινώθηκε ακόμα από την ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας