Στην απομόνωση των φυλακών Κέρκυρας ο πατέρας της Άννυ
Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας κρατείται πλέον ο 27χρονος βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον πλέον φρικτό τρόπο την μικρή Άννυ. Η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.
Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας κρατείται πλέον ο 27χρονος βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον πλέον φρικτό τρόπο την μικρή Άννυ.
»» Σοκάρει η κατάθεση των γονιών στις δικαστικές αρχές
Η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη ενημέρωση, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιέγραψαν σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης από τον πατέρα της.
Χαρακτηριστικό του ειδεχθούς του εγκλήματος είναι το γεγονός ότι οι αξιωματικοί έδιωξαν τις κάμερες από την αίθουσα πριν προχωρήσουν στις περιγραφές.
Οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο έγκλημα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με δράστη τον 27χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις μετά τον θάνατο του παιδιού.
Ο ίδιος λέει ότι βρήκε το παιδί νεκρό, αλλά δεν παραδέχεται ότι το σκότωσε.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης» είχε πει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, Γιώργος Παπαζαφείρης.
Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν χειριστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά που γνωρίζετε είναι περίπου το 20% από τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία».
Ως προς το κίνητρο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο νεαρός πίστευε πως η σύντροφός του θα τον εγκατέλειπε μαζί με το παιδί και θα πήγαινε κοντά σε έναν 50χρονο στη Γερμανία, ο οποίος είχε δώσει στη γυναίκα κατά την τελευταία συνάντηση τους σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ ως βοήθημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442