Σάμος: Συνελήφθη 69χρονος για τη φωτιά στο Ποτάμι Καρλοβάσου
Ένας 69χρονος συνελήφθη στη Σάμο ως ο υπαίτιος για την πυρκαγιά που προκλήθηκε στις 11.45 το πρωί της Τρίτης σε δασική έκταση στη περιοχή Τσίγκη, στο Ποτάμι Καρλοβάσου.
Ένας 69χρονος συνελήφθη στη Σάμο ως ο υπαίτιος για την πυρκαγιά που προκλήθηκε στις 11.45 το πρωί της Τρίτης σε δασική έκταση στη περιοχή Τσίγκη, στο Ποτάμι Καρλοβάσου.
Σύμφωνα με την τοπική Πυροσβεστική, ο συλληφθείς έβαλε φωτιά για να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων δεν μπόρεσε να την ελέγξει.
Με εντολή της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Σάμου, συνελήφθη την Τετάρτη, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, κρατείται στο ΑΤ Σάμου για εμπρησμό από αμέλεια και το πρωί της Πέμπτης (8.30) θα οδηγηθεί ενώπιόν της.
Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη πυρκαγιά, που από το πρωί είναι υπό πλήρη έλεγχο, κάηκε δασική έκταση περίπου 290 στρεμμάτων και αγροτική έκταση 10 στρεμμάτων, κυρίως ελαιόδεντρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας