Αυτοκτόνησε στα 19 του ο μικρός σταρ του σίριαλ «Everybody Loves Raymond»
Σοκ προκαλεί στο Χόλιγουντ η είδηση της αυτοκτονίας του Σόγιερ Σουίτεν, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στα παιδιά του χρόνια στην επιτυχημένο αμερικανικό σίριαλ Everybody Loves Raymond. Στα 19 του χρόνια ο Σουίτεν αυπυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς του στο Τέξας.
Σοκ προκαλεί στο Χόλιγουντ η είδηση της αυτοκτονίας του Σόγιερ Σουίτεν, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στα παιδιά του χρόνια στην επιτυχημένο αμερικανικό σίριαλ Everybody Loves Raymond.
Στα 19 του χρόνια ο Σουίτεν έβαλε τέλος στη ζωή το πρωί της Πέμπτης, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.
Αυτοπυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς του στο Τέξας, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η αγαπημένη σειρά Everybody Loves Raymond ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το 1996.
Τότε ο Σόγιερ και ο δίδυμος αδελφός του Σάλιβαν, που επίσης πρωταγωνιστούσε στη σειρά, ήταν μόλις 16 μηνών. Οι τίτλοι τέλους του σίριαλ έπεσαν πολλά χρόνια αργότερα, το 2005.
Στη σειρά εμφανιζόταν και η μεγαλύτερη αδελφή τους, η οποία μετά την είδηση της απώλειας του Σόγιερ έγραψε στο Facebook: «Αυτές τις στιγμές θα ήθελα να σας παροτρύνω όλους να έρθετε κοντά όσους αγαπάτε. Μην τους αφήσετε να έχουν καμία αμφιβολία τι σημαίνουν για εσάς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέιλορ Λότνερ: Περιμένει το πρώτο παιδί του – Η ανάρτηση στο Instagram
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση αφήνει τους αγρότες στο έλεος της ακρίβειας
- Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και το «μήνυμα» για τον Ολυμπιακό
- Ο πάπας Λέων στο Μονακό: Έκκληση στη «χώρα των εκατομμυριούχων» για τη βοήθεια όσων έχουν ανάγκη
- Η δύσκολη παιδική ηλικία του Γιαμάλ: «Δεν μπορούσα να αγοράσω PlayStation και έπαιζα με κάρτες Pokemon για ένα ευρώ»
- Ηλεία: «Το δάγκωσαν τα ξαδέλφια του» – Τι ισχυρίζεται η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους



