Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου από αυτοσχέδια κροτίδα στην Καλαμάτα
Νέο τραγικό περιστατικό που σχετίζεται με αυτοσχέδια βεγγαλικά σημειώθηκε στην Καλαμάτα. Λίγο μετά την Ανάσταση, ένας 25χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα από έκρηξη αυτοσχέδιας ρουκέτας.
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα έγινε γνωστό πως υπήρξαν άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί με ακρωτηριασμό στο δήμο Μεσσήνης κατά την αναβίωση του εθίμου του σαϊτοπόλεμου.
Νέο τραγικό περιστατικό που σχετίζεται με αυτοσχέδια βεγγαλικά σημειώθηκε στην Καλαμάτα, μόλις ένα 24ωρο μετά τον θάνατο δύο νεαρών φοιτητών από ηλεκτροπληξία σε προαύλιο σχολείου.
Λίγο μετά την Ανάσταση ένας 25χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα, μετά από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στην περιοχή του γηπέδου«Π. Μπαχράμης» της ενορίας του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Χρυσοστόμου.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και στα δύο χέρια, από το ύψος του αγκώνα, ενώ έχει χάσει και την όρασή του.
Ελαφρά τραυματίας στο αριστερό του χέρι είναι και ένας φίλος του, 25 ετών επίσης, ο οποίος βρισκόταν μαζί του.
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα έγινε γνωστό πως υπήρξαν άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί με ακρωτηριασμό άνω άκρων στο δήμο Μεσσήνης κατά την αναβίωση του εθίμου του σαϊτοπόλεμου.
Δύο από τους συμμετέχοντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και εισήχθησαν στο χειρουργείο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας