Η… φωτογραφική γκάφα με τον πρόεδρο του Εκουαδόρ
Θα μπορούσε να είναι μια κοινή φωτογραφία ενός πολιτικού με έναν μικρό οπαδό του. Όμως στην περίπτωση του προέδρου του Εκουαδόρ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ο Ραφαέλ Κορέα δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί με ένα μικρό αγόρι χωρίς, όμως, να προσέξει τι έγραφε η μπλούζα του.
Θα μπορούσε να είναι μια κοινή φωτογραφία ενός πολιτικού με έναν μικρό οπαδό του. Όμως στην περίπτωση του προέδρου του Εκουαδόρ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.
Ο Ραφαέλ Κορέα δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί με ένα μικρό αγόρι χωρίς, όμως, να προσέξει τι έγραφε πάνω η μπλούζα του.
«Είμαι με έναν ηλίθιο» γράφει η μπλούζα του αγοριού και ένα βελάκι δείχνει προς την πλευρά του πιο ισχυρού άνδρα της χώρας.
Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ




