Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο, θα κριθεί η συμμετοχή του Τάσου Λαγού στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος την Παρασκευή κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών από τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά είναι πιθανό να αποκλειστεί από την αποστολή, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Αυτός που θα λείψει σίγουρα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον εκτός έδρας αγώνα της 29ης αγωνιστικής, με την Βέροια».

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Δώνης που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και ο Ζέκα που έχει συμπληρώσει κίτρινες. Ο Αναστασίου θα επιλέξει την αποστολή μετά την αυριανή (2 μ.μ.) προπόνηση στο Κορωπί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ