«Οδοστρωτήρας» ο Ολυμπιακός στην Πυλαία, νίκη στη Δράμα για ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός έστω και αν αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, όχι μόνο πέρασε νικηφόρα από την... εορτάζουσα (λόγω της παρουσίας της ομάδας βόλεϊ) Πυλαία, αλλά πραγματοποίησε και μία από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις του (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 72-88). Πάμπλο Γκαρσία και οι... άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη στο «παλατάκι», δημιούργσαν ερωτηματικά στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Δράμα απέναντι σε έναν μαχητικό ΚΑΟΔ που όμως δεν άντεξε (ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός 65-81) κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο.
Ο Ολυμπιακός έστω και αν αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, όχι μόνο πέρασε νικηφόρα από την… εορτάζουσα (λόγω της παρουσίας της ομάδας βόλεϊ) Πυλαία, αλλά πραγματοποίησε και μία από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις του (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 72-88).
Πάμπλο Γκαρσία και οι… άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη στο «παλατάκι», δημιούργσαν ερωτηματικά στον κόσμο.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Δράμα απέναντι σε έναν μαχητικό ΚΑΟΔ που όμως δεν άντεξε (ΚΑΟΔ – Παναθηναϊκός 65-81) κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο.
Σε αγώνες της 20ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
20η Αγωνιστική (14-16/3/2015)
ΑΓΟ Ρεθύμνου-Πανελευσινιακός 85-67
Κόροιβος Αμαλιάδας-Πανιώνιος 83-74
Κολοσσός Ρόδος-Άρης 78-77 παρ., 70-70 κ.α.
Τρίκαλα-Απόλλων Πατρών 83-70
ΑΕΚ-ΑΕ Νέας Κηφισιάς 97-73
ΚΑΟ Δράμας-Παναθηναϊκός 65-81
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 72-88
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
Ολυμπιακός 39
Παναθηναϊκός 38
Άρης 33
ΠΑΟΚ 33
ΑΕΚ 31
Ρέθυμνο 30
Κολοσσός Ρόδου 30
Απόλλων Πατρών 29
Τρίκαλα 28
Κόροιβος Αμαλιάδας 27
ΑΕ Νέας Κηφισιάς 27
ΚΑΟ Δράμας 27
Πανελευσινιακός 25
Πανιώνιος 23
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
