Στα δημόσια ταμεία τα τελευταία διαθέσιμα του ΤΧΣ
Μικρή ανάσα στην ανάγκη για ρευστότητα δίνουν τα 555 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που αναμένεται να περάσουν στα δημόσια ταμεία, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής.
Μικρή ανάσα στην ανάγκη για ρευστότητα δίνουν τα 555 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που αναμένεται να περάσουν στα δημόσια ταμεία, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής.
Πρόκειται για έσοδα που έχει το Ταμείο από την πληρωμή μερίσματος των προνομιούχων μετοχών που είχαν πάρει οι τράπεζες για την κεφαλαιακή τους ενίσχυση από το «πακέτο Αλογοσκούφη».
Είναι τα τελευταία διαθέσιμα του Ταμείου, μετά τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, η οποία προέβλεπε την επιστροφή στον EFSF των 10 δισ. ευρώ που προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν για άλλες χρηματοδοτικές ανάγκες του Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442