Βόμβα από το… 1940 βρέθηκε στο γήπεδο της Ντόρτμουντ
Σα να μην έφτανε η σχεδόν καταστροφική αγωνιστική πορεία της Ντόρτμουντ στην εφετινή Bundesliga, μέσα σε όλα ήρθε να προστεθεί και η ανακάλυψη βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της ομάδας! Πρόκειται για μία βρετανικής κατασκευής βόμβα που ανακαλύφθηκε από αεροφωτογραφίες, σε χώρο στάθμευσης κοντά στη δυτική εξέδρα του γηπέδου, λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη Tύπου που επρόκειτο να δώσε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ (αλλά ματαιώθηκε), εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τη Σάλκε!
Σα να μην έφτανε η σχεδόν καταστροφική αγωνιστική πορεία της Ντόρτμουντ στην εφετινή Bundesliga, μέσα σε όλα ήρθε να προστεθεί και η ανακάλυψη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της ομάδας!
Πρόκειται για μία βρετανικής κατασκευής βόμβα που ανακαλύφθηκε από αεροφωτογραφίες, σε χώρο στάθμευσης κοντά στη δυτική εξέδρα του γηπέδου, λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη Tύπου που επρόκειτο να δώσε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ (αλλά ματαιώθηκε), εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τη Σάλκε!
Πυροτεχνουργοί ήδη έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να αφοπλίσουν τη βόμβα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και μέχρι νεωτέρας, κάποια τμήματα των εγκαταστάσεων θα είναι κλειστά, όπως και το μουσείο της ομάδας το οποίο επίσης στεγάζεται στο στάδιο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» χωρητικότητας 80.720 θεατών.
Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα που αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
#dobombe der Evakuierungsradius um den Fundort beträgt 250m, weitere Infos & Karte: http://t.co/DRTA8lW3Xk <EF> pic.twitter.com/TBgZ4qG5Uw
— Stadt Dortmund (@stadtdortmund) February 26, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν



