«Φρένο» στις φήμες για φυγή από τη Λίβερπουλ έβαλε ο Στέρλινγκ
Φρένο στις φήμες για φυγή του από τη Λίβερπουλ έβαλε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και θα ολοκληρωθούν άμεσα. Ο 20χρονος άσος έχει αρνηθεί δύο προτάσεις της διοίκησης των «κόκκινων» και οι φήμες για φυγή είχαν αρχίσει να φουντώνουν. Τελικά εκείνος όσον αφορά την ανανέωση του δήλωσε στη «Liverpool Echo» πως: «δουλεύουμε αρκετά πάνω σε αυτό και ευελπιστώ πως όλα θα τελειώσουν άμεσα».
Φρένο στις φήμες για φυγή του από τη Λίβερπουλ έβαλε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και θα ολοκληρωθούν άμεσα.
Ο 20χρονος άσος έχει αρνηθεί δύο προτάσεις της διοίκησης των «κόκκινων» και οι φήμες για φυγή είχαν αρχίσει να φουντώνουν.
Τελικά εκείνος όσον αφορά την ανανέωση του δήλωσε στη «Liverpool Echo» πως: «δουλεύουμε αρκετά πάνω σε αυτό και ευελπιστώ πως όλα θα τελειώσουν άμεσα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bloomberg: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου από τη Δάφνη: Ο καβγάς δυο φίλων που κατέληξε σε θάνατο
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων




