Επιστρέφει ο Τζιόλης, εκτός ο Γλύκος εν όψει Ατρομήτου
Με μια προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δούλεψαν σε τεχνική και τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις και παιχνίδι με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και την αμυντική λειτουργία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξακολουθεί να έχει πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού ωστόσο, δήλωσε «παρών» και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 07/12 και τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Γλύκος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.
Με μια προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δούλεψαν σε τεχνική και τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις και παιχνίδι με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και την αμυντική λειτουργία.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξακολουθεί να έχει πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού ωστόσο, δήλωσε «παρών» και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.
Στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 07/12 και τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Αντίθετα, ο Παναγιώτης Γλύκος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και ταξιδεύουν στην Αθήνα είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης, Βίτορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η κυβερνητική προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο για να εξασφαλίσει επανεκλογή θα πέσει στο κενό
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση με τη βούλα του Εφετείου – Ιστορική απόφαση
- Μέση Ανατολή: Πώς η απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται




