Αφαίρεση 4 βαθμών από τον ΟΦΗ και μη ορισμός του αγώνα με τον Ατρόμητο
Νεα ποινή επεβλήθη από την Σούπερ Λίγκα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για οφειλές προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ. Ειδικότερα, η διοργανώτρια αρχή, αφαίρεσε τέσσερις βαθμούς από τους Κρήτες, ενώ παράλληλα, δεν όρισε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Επίσης, η Σούπερ Λίγκα, ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ, πως εφ΄όσον δεν εξοφληθούν οι συγκεκριμένες οφειλές, δεν θα ορίσει τους επόμενους αγώνες της ομάδας.
Νεα ποινή επεβλήθη από την Σούπερ Λίγκα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για οφειλές προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ. Ειδικότερα, η διοργανώτρια αρχή, αφαίρεσε τέσσερις βαθμούς από τους Κρήτες, ενώ παράλληλα, δεν όρισε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Επίσης, η Σούπερ Λίγκα, ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ, πως εφ΄όσον δεν εξοφληθούν οι συγκεκριμένες οφειλές, δεν θα ορίσει τους επόμενους αγώνες της ομάδας.
Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ».
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 20 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 48
2. ΠΑΟΚ 46
3. Παναθηναϊκός 40
4. Αστέρας Τρίπολης 35
5. Παναιτωλικός 32
6. Βέροια 30
. Ατρόμητος 30
8. Ξάνθη 28
. ΠΑΣ Γιάννινα 28
10. Κέρκυρα 25
11. Καλλονή 24
12. Πλατανιάς Χανίων 22
13. Πανθρακικός 21
. Λεβαδειακός 21
15. Πανιώνιος 16
16. Εργοτέλης 15
17. ΟΦΗ 10
18. Νίκη Βόλου 7
* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.
* Πανιώνιος και Εργοτέλης έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με Ελίασον η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet
- Πανιώνιος – Καλαμάτα 0-1: «Πέρασε» από τη Νέα Σμύρνη η «Μαύρη Θύελλα» …κι έφυγε για Super League!
- Πόλεμος σαν videogame: Τα βίντεο του Λευκού Οίκου για το Ιράν και η «Επιχείρηση Αντιπερισπασμού αρχείων Έπσταϊν»
- Δραματική η κατάσταση στη Μονακό: «Ο Σπανούλης δεν θα κάτσει στον πάγκο απόψε»
- Οι Έλληνες του Ιράν στη δίνη του πολέμου – «Αν είμαι ζωντανός θα ξαναπάρω»
- Κουβέιτ: Προληπτική μείωση της παραγωγής αργού πετρελαίου εξαιτίας της έντασης με το Ιράν



