Στο Κατάρ ο Ντέβιτς, νέα μεταγραφική… απώλεια για τον ΠΑΟΚ
Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενώ σύμφωνα με διάφορες διαρροές, βρίσκονταν μια ανάσα από το να μεταγραφούν στον ΠΑΟΚ, τελικά, άλλαξαν κατεύθυνση και προορισμό. Ένας από αυτούς ο Μάρκο Ντέβιτς, ο οποίος ενώ φερόταν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον «Δικέφαλο», τελικά υπέγραψε στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ και μάλιστα φωτογραφήθηκε και παρουσιάστηκε με τη φανέλα της ομάδας.
Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενώ σύμφωνα με διάφορες διαρροές, βρίσκονταν μια ανάσα από το να μεταγραφούν στον ΠΑΟΚ, τελικά, άλλαξαν κατεύθυνση και προορισμό.
Ένας από αυτούς ο Μάρκο Ντέβιτς, ο οποίος ενώ φερόταν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον «Δικέφαλο», τελικά υπέγραψε στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ και μάλιστα φωτογραφήθηκε και παρουσιάστηκε με τη φανέλα της ομάδας.
Προφανώς, λοιπόν, τα λεφτά ήταν πολλά και έτσι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του «Δικεφάλου», δεν κατέληξε στην Τούμπα.
Ο Σερβοουκρανός πήγε στο Κατάρ ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και ήδη στα τοπικά ΜΜΕ, γίνεται… θραύση για τον επιθετικό killer των ουκρανικών και ρωσικών γηπέδων.
Πλέον, στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να ψάξουν ή να ενεργοποιήσουν άλλες περιπτώσεις με τις οποίες βρίσκονταν σε επαφές, καθώς ο χρόνος περνάει και η μοναδική κίνηση που ολοκληρώθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του Νομπόα.
Και θυμίζουμε πως στον ΠΑΟΚ έτρεχαν οι μεταγραφικές αναζητήσεις αρκετό καιρό πριν φτάσουμε στις γιορτές και την έναρξη του χειμερινού «παζαριού», με τις διαβεβαιώσεις για την έγκαιρη ενίσχυση του ρόστερ να δίνουν και να παίρνουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της
- Βραζιλία: 37χρονος συμμετείχε σε διαγωνισμό κατανάλωσης καρπουζιού και πνίγηκε



