Πρώτες διώξεις σε ποδοσφαιριστές για τα «στημένα»
Δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών είναι οι πρώτοι Έλληνες παίκτες που διώκονται κακουργηματικά για χειραγώγηση αγώνα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Θανάση Τόλιο και τον αμυντικό, Κώστα Γιώτα, οι οποίοι διώκονται κακουργηματικά από την Εισαγγελία Αθηνών για τη γνωστή υπόθεση των «στημένων» αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών είναι οι πρώτοι Έλληνες παίκτες που διώκονται κακουργηματικά για χειραγώγηση αγώνα.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Θανάση Τόλιο και τον αμυντικό, Κώστα Γιώτα, οι οποίοι διώκονται κακουργηματικά από την Εισαγγελία Αθηνών για τη γνωστή υπόθεση των «στημένων» αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Football League (Β’ Εθνική), Καλλιθέας – Ηρακλή Ψαχνών (2-1) που έγινε στις 20 Απριλίου 2012.
Βάσει του κατηγορητηρίου που έχει ως βάση την έκθεση της Sportradar (εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης που είναι συμβεβλημένη με την UEFA) τα δύο τέρματα ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένων ενεργειών ή παραλείψεων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ψαχνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά στη γέφυρα του Πηνειού – Ανεβαίνει η στάθμη στο ποτάμι
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Φλόριντα: Φρικτή δολοφονία 14χρονης – Ανήλικοι την παρέσυραν στο δάσος, την πυροβόλησαν και την έκαψαν
- Τα αουτσάιντερ του ελληνικού τουρισμού – Πού κατευθύνονται επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ
- LIVE: Βαλένθια – Σεβίλλη




