Η χαρά του αρχάριου παίκτη σε γήπεδο γκολφ της Βρετανίας
Σε αυτό το γήπεδο γκολφ της Βρετανίας ακόμα και οι αρχάριοι θα είχαν απανωτές νίκες. Κι αυτό γιατί λόγω βροχής άνοιξε μια τεράστια τρύπα με διάμετρο σχεδόν επτά μέτρα και βάθος τρία μέτρα. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου καλούνται τώρα να πληρώσουν για τη ζημιά 16.000 λίρες, ενώ για να καλυφθεί η τρύπα θα χρειαστούν 200 τόνοι άμμου.
Σε αυτό το γήπεδο γκολφ της Βρετανίας ακόμα και οι αρχάριοι θα είχαν απανωτές νίκες. Κι αυτό γιατί λόγω βροχής άνοιξε μια τεράστια τρύπα με διάμετρο σχεδόν επτά μέτρα και βάθος τρία μέτρα.
Η ζημιά έγινε λόγω των εκτεταμένων πλημμυρών, με αποτέλεσμα το έδαφος στο συγκεκριμένο γήπεδο να ανοίξει, σχηματίζοντας μια τεράστια καταβόθρα.
Οι υπεύθυνοι του γηπέδου καλούνται τώρα να πληρώσουν για τη ζημιά 16.000 λίρες, ενώ για να καλυφθεί η τρύπα θα χρειαστούν 200 τόνοι άμμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς




