Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
WRC: O ιπτάμενος… Εσθονός, Ο. Tanak, στο Ράλλυ του Monte Carlo

WRC: O ιπτάμενος… Εσθονός, Ο. Tanak, στο Ράλλυ του Monte Carlo

Την ευκαιρία να «γνωριστεί» με το προδιαγραφών 2015 Ford Fiesta RS WRC της M-Sport είχε ο O. Tanak στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το επερχόμενο Ράλλυ του Monte Carlo.

Απουσία του M. Hirvonen, o Φιλανδός αποχώρησε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μετά από μια πορεία 13 ετών, το βάρος στην ομάδα της M-Sport πέφτει στις πλάτες νεότερων οδηγών.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο Ο. Τanak, καθώς παρά το μικρό της ηλικίας του, ο Εσθονός διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και το ταλέντο ώστε να πρωταγωνιστήσει.

Στο πλευρό του 25χρονου Εσθονού, ο οποίος βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μonte Carlo στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα που πρόκειται να ανοίξει και τη φετινή σεζόν, θα σταθεί ο Ε. Evans και σε επιλεγμένους αγώνες ο B. Bouffier, καθώς εκτός από τον M. Hirvonen, παρελθόν από την M-Sport αποτελεί και ο R. Kubica.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο