Τα τελικά στοιχεία απορρόφησης των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ , για την χρονιά που μόλις πέρασε έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Συγκεκριμένα, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 απορροφήθηκαν περίπου 5,882 δισ. ευρώ, αγγίζοντας σχεδόν τον στόχο αναφοράς της χρονιάς που πέρασε (96,43%).
Τα τελικά στοιχεία απορρόφησης των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ , για την χρονιά που μόλις πέρασε έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Συγκεκριμένα, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 απορροφήθηκαν περίπου 5,882 δισ. ευρώ, αγγίζοντας σχεδόν τον στόχο αναφοράς της χρονιάς που πέρασε (96,43%).
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης στο διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2014 επιτεύχθηκε περίπου το 64% της απορρόφησης του ανωτέρω συνολικού ποσού.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε σήμερα Παρασκευή «υπερήφανος» που συνεργάσθηκε αυτούς τους 6,5 μήνες με τα άξια και παραγωγικά στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και των υπηρεσιών του ΕΣΠΑ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να έλθει αυτό το αποτέλεσμα .
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας