Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Ντάνκαν έγιναν… Έλληνες χάριν γιαουρτιού
Η Ελλάδα είναι παντού! Ο Τιμ Ντάνκαν και η παρέα του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς έλαβαν μέρος σε διαφημιστικό μήνυμα για ελληνικό γιαούρτι στην Αμερική και είναι πραγματικά απολαυστικό. Πάρκερ, Τζινόμπιλι, Λέοναρντ και Μιλς, ντυμένοι με χλαμύδες και υπό τους ήχους του «Ζορμπά» δίνουν... ρέστα διαφημίζοντας το «Τοga!
Η Ελλάδα είναι παντού! Ο Τιμ Ντάνκαν και η παρέα του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς έλαβαν μέρος σε διαφημιστικό μήνυμα για ελληνικό γιαούρτι στην Αμερική και είναι πραγματικά απολαυστικό.
Πάρκερ, Τζινόμπιλι, Λέοναρντ και Μιλς, ντυμένοι με χλαμύδες και υπό τους ήχους του «Ζορμπά» δίνουν… ρέστα διαφημίζοντας το «Τοga!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.