Εφημερίδα καλεί τους δημοσιογράφους να κάνουν και τη διανομή των φύλλων
Για ένα έξτρα χαρτζιλίκι καλεί η διεύθυνση εφημερίδας στην Καλιφόρνια να... βαλουν ένα χεράκι στο όχι τόσο δύσκολο αλλά σχετικά κοστοβόρο έργο της διανομής των φύλλων. Η εφημερίδα πρόσφατα σταμάτησε τη συνεργασία για τη διανομή που είχε κάνει με ανταγωνιστικό μέσο, και τώρα προσφέρει κουπόνια 150 δολ. σε όσους συντάκτες της διανείμουν 500 με 600 φύλλα.
Για ένα έξτρα χαρτζιλίκι καλεί η διεύθυνση εφημερίδας στην Καλιφόρνια να… βαλουν ένα χεράκι στο όχι τόσο δύσκολο αλλά σχετικά κοστοβόρο έργο της διανομής των φύλλων.
Η εφημερίδα Orange County Register πρόσφατα σταμάτησε τη συνεργασία για τη διανομή που είχε κάνει με ανταγωνιστικό μέσο -τους Los Angeles Times- και τώρα προσφέρει κουπόνια 150 δολ. σε όσους συντάκτες της διανείμουν 500 με 600 φύλλα.
Η έκκληση απευθύνεται σε όλο το προσωπικό της εφημερίδας, όχι μόνο τους δημοσιογράφους (από τους κλητήρες μέχρι το εμπορικό τμήμα). Όπως διαβεβαίωσε στο Reuters o διευθυντής της Ρομπ Κέρλεϊ, γίνεται σε «αυστηρά εθελοντική βάση».
Η διακοπή της συνεργασίας για τη διανομή έγινε εξαιτίας των συσσωρευμένων οφειλών της εφημερίδας.
Προηγούμενως, η διεύθυνση είχε βάλει τους εργαζομένους να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των πελατών, ακόμη και παίρνοντας τηλέφωνο συνδρομητές που δεν είχαν πάρει την εφημερίδα τους εξαιτίας των προβλημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Πουτίγκα με σπόρους chia και μούρα
- Ιράν: Ολονύχτιο σφυροκόπημα της Τεχεράνης – «Είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένο πόλεμο» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;




