Συνελήφθη διαιτητής ερασιτεχνικής κατηγορίας για εκβίαση προπονητή
Ένας 30χρονος διαιτητής ερασιτεχνικής κατηγορίας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Δράμα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενος για εκβίαση. Όπως κατήγγειλε 59χρονος προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δράμας, δέχθηκε εκβιαστικό τηλεφώνημα από τον 30χρονο, προκειμένου να του παραδώσει 2.000 ευρώ, για να καταθέσει ευνοϊκά σε μεταξύ τους υπόθεση στο δικαστήριο.
Ένας 30χρονος διαιτητής ερασιτεχνικής κατηγορίας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Δράμα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενος για εκβίαση.
Όπως κατήγγειλε 59χρονος προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δράμας, δέχθηκε εκβιαστικό τηλεφώνημα από τον 30χρονο, προκειμένου να του παραδώσει 2.000 ευρώ, για να καταθέσει ευνοϊκά σε μεταξύ τους υπόθεση στο δικαστήριο.
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, ο διαιτητής συνελήφθη όταν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση και παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό που αξίωνε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ

