Βαρκάδα με πατατάκια πήγαν φοιτητές στη Νότιο Κορέα
Δύο φοιτητές στη Νότιο Κορέα αποφάσισαν να αποδείξουν ότι οι συσκευασίες με τα πατατάκια έχουν υπερβολικά πολύ αέρα. Έφτιαξαν, έτσι, ένα κανό από σακούλες πατατάκια και διέσχισαν με αυτό τον ποταμό Χαν Ρίβερ στη Σεούλ.
Δύο φοιτητές στη Νότιο Κορέα αποφάσισαν να αποδείξουν ότι οι συσκευασίες με τα πατατάκια έχουν υπερβολικά πολύ αέρα.
Έφτιαξαν, έτσι, ένα κανό από σακούλες πατατάκια και διέσχισαν με αυτό τον ποταμό Χαν Ρίβερ στη Σεούλ.
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, οι φοιτητές χρησιμοποίησαν 160 συσκευασίες με πατατάκια, οι οποίες δεν είχαν ανοιχτεί.
Τουλάχιστον 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στον ποταμό για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των φοιτητών.
Πολλοί καταναλωτές διαμαρτύρονται ότι εταιρείες τροφίμων μειώνουν το προϊόν στη συσκευασία, αυξάνοντας τον αέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου






