Γιακουμάτος: «Μας κάνει ρεζίλι η Λαγκάρντ, να παραιτηθεί»
Βολές κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος για την υπόθεση με τις απειλές. «Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα. Μας κάνει ρεζίλι διεθνώς. Να παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να βάζει μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται να δει αν είναι καμόρα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι αν ήταν στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης θα της έστελνε τσουκνίδες.
Βολές κατά της Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος για την υπόθεση με τις απειλές που κατήγγειλε η επικεφαλής του ΔΝΤ ότι δέχθηκε όταν αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
Με αφορμή πληροφορίες που θέλουν τις καταγγελίες της Κριστίν Λαγκάρντ να στηρίζονται σε υβριστικά και απειλητικά σχόλια που δέχθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε στο Mega το πρωί της Πέμπτης:
«Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα διεθνώς και να κάνει ρεζίλι μια χώρα. […] Να παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να βάζει μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται να δει αν είναι καμόρα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «καλά έκανε ο κύριος Αθανασίου και τής έστειλε επιστολή να δώσει στοιχεία. Εγώ πάντως άλλο θα της έστελνα. Θα της έστελνα ένα πακέτο τσουκνίδες».
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Στο ίδιο τσουκάλι με τη Λαγκάρντ βράζει κι ο κ Τσίπρας, να πει και αυτός ποιος τον απείλησε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας