H ASUS παρουσιάζει το πρώτο της smartwatch με Android Wear
H ASUS παρουσίασε το πρώτο έξυπνο ρολόι της στο Βερολίνο λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της στο ευρύ κοινό η έκθεση IFA 2014. To ZenWatch θα πωλείται στα 199 ευρώ και επιτρέπει στον χρήστη να κάνει διάφορα τρικ, όπως να ξεκλειδώσει το συνδεδεμένο τηλέφωνό του από το ρολόι του, να εκτελέσει μια προκαθορισμένη ενέργεια με δύο χτυπήματα, να ενεργοποιήσει την κάμερα του τηλεφώνου του από απόσταση, να κάνει σιγάσει των κλήσεων στο κινητό, να χειριστεί την αναπαραγωγή παρουσιάσεων από το ρολόι ή τέλος, να βρει το τηλέφωνό του.
H ASUS παρουσίασε το πρώτο έξυπνο ρολόι της στο Βερολίνο λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της στο ευρύ κοινό η έκθεση IFA 2014.
To ZenWatch θα πωλείται στα 199 ευρώ και επιτρέπει στον χρήστη να κάνει διάφορα τρικ, όπως να ξεκλειδώσει το συνδεδεμένο τηλέφωνό του από το ρολόι του (Watch Unlock), να εκτελέσει μια προκαθορισμένη ενέργεια με δύο χτυπήματα (Tap Tap), να ενεργοποιήσει την κάμερα του τηλεφώνου του από απόσταση (Remote Camera), να σιγάσει τις κλήσεις στο κινητό (Cover to Mute), να χειριστεί την αναπαραγωγή παρουσιάσεων από το ρολόι (Presentation Control) ή τέλος, να βρει το τηλέφωνό του (Find my Phone). Επίσης, η ASUS υιοθετεί μια ειδική έκδοση του δικού της user interface ΖenUI, φέρνοντας στο ρολόι την δυνατότητα προβολής προγραμματισμένων εκδηλώσεων (What’s Next) και Do It Later.
Το ZenWatch βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα που προωθεί η Google για τα smartwatch, το Android Wear που φορούν ήδη Samsung Gear Live και LG G Watch, G Watch R. Για την λειτουργία του ZenWatch απαιτείται smartphone με Android 4.3 ή νεότερη έκδοση. Το ZenWatch έχει πρόσοψη από γυαλί 2.5D που αυξάνει την χρηστικότητα εξασφαλίζοντας άμεση ανταπόκριση στην αφή, με εναλλασσόμενη εμφάνιση μέσω app.
Η ASUS δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ZenWatch, εντούτοις η τιμή του έχει γίνει γνωστό ότι θα οριστεί στα 199 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα ρολόγια με Android Wear:
In.gr Τεχνολογία
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442