Πήγε για Ice Bucket Challenge και βρέθηκε μπλεγμένος
Ο συμπροεδρεύων των Γερμανών Πρασίνων και βουλευτής του γερμανικού Κοινοβουλίου Τζεμ Οζτνεμίρ θέλησε να ακολουθήσει το ρεύμα των ημερών, το ALS Bucket Challenge. Μόνο που το παγωμένο νερό τελικά τον... ζεμάτισε.
Ο συμπροεδρεύων των Γερμανών Πρασίνων και βουλευτής του γερμανικού Κοινοβουλίου Τζεμ Οζτνεμίρ θέλησε να ακολουθήσει το ρεύμα των ημερών, το ALS Bucket Challenge. Μόνο που το παγωμένο νερό τελικά τον… ζεμάτισε.
Ο τουρκικής καταγωγής γερμανός βουλευτής εμφανίζεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο να αυτομπουγελώνεται στη ταράτσα του σπιτιού του σπιτιού του. Βρέθηκε όμως να απολογείται, καθώς οι προσεκτικοί παρατήρησαν ότι δίπλα του ακριβώς υπήρχε μία γλάστρα με ινδική κάνναβη.
Απαντώντας στο σάλο που εσήκωσε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι καλλιεργεί στο σπίτι του ινδική κάνναβη, λέγοντας πως «εμείς ως Πράσινοι είμαστε υπέρ των ελευθεριών. Η κατανάλωση ινδικής κάνναβης, γνωρίζοντας τους κινδύνους, πρέπει να εξαρτάται σε μία ελεύθερη κοινωνία από την επιλογή και την ελεύθερη βούληση του καθενός».
Ο νόμος στη Γερμανία απαγορεύει την καλλιέργεια ινδικής κάνναβης. Ωστόσο, δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη κατά του κ. Οζντεμίρ επειδή καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια



