Η «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς μεταμορφώνεται και από χώρος μουσικής και συναυλιών γίνεται θέατρο, με τίτλο «Πάνθεον». Καλλιτεχνικός διευθυντής του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το «Πάνθεον» θα φιλοξενήσει την επόμενη θεατρική σεζόν τρεις θεατρικές παραστάσεις και μια ροκ όπερα.

Πρώτη θα ανέβει η παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», που πέρυσι παρουσιάστηκε στο «Παλλάς», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Αρβανίτη, Όμηρο Πουλάκη και Ευανθία Ρεμπούτσικα, που υπογράφει και τη μουσική.

Θα ακολουθήσει μια νέα συνεργασία του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σάκη Ρουβά, που, μετά τις «Βάκχες», θα παρουσιάσουν τους «Άθλους του Ηρακλή» σε μια παράσταση που θα απευθύνεται και σε παιδιά και τη σκηνοθεσία μάλλον πρόκειται να αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Θα ακολουθήσει μια ροκ όπερα με την Αννα Βίσση και τη σεζόν αναμένεται να κλείσει η παράσταση «Βίκτωρ Βικτώρια» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Γιάννη Ζουγανέλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ