Μανωλάς: «Ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός»
Ο Κώστας Μανωλάς μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στα πέναλτι ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι στιγμής πορεία των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά παιχνίδια, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του να κάνει το επόμενο βήμα στο εξωτερικό λέγοντας όμως ότι στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός.
Ο Κώστας Μανωλάς μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στα πέναλτι ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε στην κάμερα της Nova, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την μέχρι στιγμής πορεία των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά παιχνίδια, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του να κάνει το επόμενο βήμα στο εξωτερικό λέγοντας όμως ό,τι στο τέλος θα γίνει ότι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μανωλάς:
Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ: «Απ’ ό,τι είδαμε από τα αποτελέσματα αλλά και από τα παιχνίδια που έχουμε κάνει, σίγουρα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύουμε καθημερινά, αφομοιώνουμε τα πράγματα που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο ο προπονητής και όταν το κάνουμε αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».
Για το αν είναι σημαντική η επικράτηση κόντρα στη Σίτι: «Όταν αγωνίζεσαι με έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι θέλεις κατ’ αρχήν να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς όμως απ’ ό,τι δείξαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».
Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή με κάθε αντίπαλο: «Βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή απ’ όταν ιδρύθηκε μέχρι να πεθάνει, που δεν θα πεθάνει ποτέ».
Για το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού: «Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων

