Ο Μάντζαρης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2017
Με μια... λακωνική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η ΚΑΕ ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, μέχρι το 2017. Ο νεαρός γκαρντ που είχε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, πριν από περίπου ένα μήνα, αποφάσισε να συνεχίσει την επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για τουλάχιστον δύο χρόνια, αφού το συμβόλαιο του έληγε το 2015.
Με μια… λακωνική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η ΚΑΕ ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, μέχρι το 2017.
Ο νεαρός γκαρντ που είχε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, πριν από περίπου ένα μήνα, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για τουλάχιστον δύο χρόνια, αφού το συμβόλαιο του έληγε το 2015.
«Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησαν να μείνουν μαζί ως το 2017. Καλό καλοκαίρι…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις

