Ο Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών.
Πλαισιωμένος από αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές όπως τους Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νανά Μπινοπούλου, Πάνο Παπαϊωάννου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Γιάννη Νικολάου και Αλέξανδρο Μπελλέ, ο Παντελής Θαλασσινός θα φέρει τη θαλασσινή αύρα στους βράχους του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» και θα μας «ταξιδέψει» στου τραγουδιού την όχθη.

Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο από γνωστές του επιτυχίες «Ανάθεμα σε», «Πόνος άπονος», «Σμυρναίικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα» «Ν΄ αγαπάς», τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές «10 τραγούδια της Ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά και αγαπημένα του τραγούδια άλλων ερμηνευτών, ενώ οι καλεσμένοι του θα ερμηνεύσουν τραγούδια δικά του, συνεργασίες τους αλλά και από την προσωπική τους δισκογραφία.

Στη σκηνή θα τους συνοδεύσουν οι μουσικοί του: Γιάννης Βιλιώτης (έγχορδα), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο).

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: www.ticketservices.gr, καταστήματα Public, ταμεία Θεάτρου Βράχων