Άτακτες αγελάδες το έσκασαν και προκάλεσαν χάος σε χωριό της Βρετανίας
Χάος στους δρόμους του χωριού Σάφλοκ στη Μεγάλη Βρετανία προκάλεσε ένα κοπάδι αγελάδων που το έσκασε από κοντινό χωράφι. Οι κάτοικοι του χωριού ξύπνησαν τα ξημερώματα από τον έντονο θόρυβο που άκουσαν στο δρόμο. Όταν άνοιξαν τα παράθυρά τους, είδαν περίπου 30 αγελάδες να... κάνουν παρέλαση. Αρχηγός, μάλιστα, του κοπαδιού ήταν ένας ταύρος που έδειχνε στα υπόλοιπα ζώα το δρόμο.
Χάος στους δρόμους του χωριού Σάφλοκ στη Μεγάλη Βρετανία προκάλεσε ένα κοπάδι αγελάδων που το έσκασε από κοντινό χωράφι.
Οι κάτοικοι του χωριού ξύπνησαν τα ξημερώματα από τον έντονο θόρυβο που άκουσαν στο δρόμο. Όταν άνοιξαν τα παράθυρά τους, είδαν περίπου 30 αγελάδες να… κάνουν παρέλαση. Αρχηγός, μάλιστα, του κοπαδιού ήταν ένας ταύρος που έδειχνε στα υπόλοιπα ζώα το δρόμο.
Πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν τις φωτογραφικές τους μηχανές ανά χείρας για να απαθανατίσουν το σκηνικό.
Τελικά η αστυνομία κατάφερε να οδηγήσει το κοπάδι πίσω στο χωράφι και να ανοίξει το δρόμο που έμεινε κλειστό για αρκετές ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του








