Αντίο και ευχές του Νεϊμάρ στη Βραζιλία από το καροτσάκι
Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα ο Νεϊμάρ, μετά το τέλος του ματς της Βραζιλίας με την Κολομβία, περίμενε τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο καθισμένος σε καροτσάκι και με δάκρυα στα μάτια, για να τους χαιρετήσει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα μετά από χτύπημα του Ζουνίγκα και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Ζουνίγκα...
Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα ο Νεϊμάρ, μετά το τέλος του ματς της Βραζιλίας με την Κολομβία, περίμενε τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο καθισμένος σε καροτσάκι και με δάκρυα στα μάτια, για να τους χαιρετήσει.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα μετά από χτύπημα του Ζουνίγκα και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.
«Το όνειρό μου διεκόπη, αλλά…»
Παράλληλα, λίγες ώρες αργότερα, «ανέβηκε» στο youtube ένα ακόμη βίντεο με τις ευχές του Νεϊμάρ προς τους συμπαίκτες του με στόχο να τους εμψυχώσει και να κατακτήσουν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
««Είναι πολύ δύσκολη ώρα και δεν βρίσκω πολλά λόγια για να περιγράψω το τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά μου. Θέλω μόνο να σας πω ότι θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την υποστήριξη και να σας πω ότι το όνειρό μου δεν τέλειωσε ακόμα.
Διεκόπη, αλλά συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούμε πρωταθλητές. Είχα όνειρο να αγωνιστώ σε τελικό Μουντιάλ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτή την φορά.
Ξαναλέω, όμως, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Εγώ και εσείς όλοι μαζί θα είμαστε μαζί με τους παίκτες της Βραζιλίας για να πανηγυρίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή τύχη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο παρακάτω βίντεο:
Απειλές για την ζωή του Ζουνίγκα
Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός Ζουνίγκα χρησιμοποίησε το γόνατο για να μαρκάρει τον Νεϊμάρ έχει ξεσηκώσει κύματα οργής στη Βραζιλία.
Από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός του λογαριασμός σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει γεμίσει με μηνύματα που τον καταριούνται, ενώ εκατοντάδες είναι αυτοί που τον απειλούν ακόμη και με τη ζωή του.
«Ο Θεός είδε τι έκανες στον Νεϊμάρ και θα πληρώσεις για το κακό που προκάλεσες», είναι μόνο ένα δείγμα από τα όσα γράφονται ασταμάτητα όλες αυτές τις ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]




