Βελτιωμένος σε σχέση με την εμφάνισή του στο παγωμένο Ταλίν (5.30μ.), εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Κώστας Φιλιππίδης. Στο μίτινγκ αλμάτων του Μονάχου, ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα υπερέβη τα 5 μέτρα και 40 εκατοστά και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Πλέον ο Φιλιππίδης θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Ντάιαμοντ Λιγκ, και συγκεκριμένα θα μετάσχει στις 3 Ιουλίου στη Λωζάνη και στις 5 του ίδιου μήνα στο Παρίσι.
Μετά τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός νίκησε και τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ και πλέον είναι πολύ κοντά στο να «καπαρώσει» θέση στην 4άδα και να εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.
Την παράταση χρειάστηκε η Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να νικήσει με 2-1 την μαχητική ΑΕΚ Λάρνακας των 10 παικτών (τελείωσε με 9) και να προκριθεί στους «8» του Conference Leaue. Προκρίσεις και για Φιορεντίνα, Μάιντς.